Advertisement

U terminu 15 časova, odigraće se prijateljski meč u kom će se sastati, kao domaćin Sonnehof i Stuttgart!

Sonnehof se trenutno nalazi na 9. mestu na tabeli nemačke “3. Lige” sa 9 osvojenih bodova i gol razlikom 6:6. Nakon šest odigranih kola, zabeležili su (dve pobede, tri remija i jedan poraz). Na domaćem terenu, Sonnehof je do sada odigrao tri meča i još uvek nema poraz (dve pobede i jedan remi).

Stuttgart se trenutno nalazi na 10. mestu na tabeli “Bundeslige” sa 3 osvojena boda i gol razlikom 1:2. Posle dve odigrane utakmice, ekipa ima skor od (jedne pobede i jednog poraza). U gostima odigrali su do sada jedan meč, a poraženi su od Herte (2:0).

03.07.16 CF Sonnenhof Grossaspach Stuttgart 1 : 2
01.08.09 POK Sonnenhof Grossaspach Stuttgart 1 : 4

U prethodna dva duela ove dve ekipe, Stuttgart je oba puta izlazio kao pobednik! Takođe, gledajući na ove susrete, oba puta bio je prolazan i tip GG.

Ukoliko mislite da na ovom meču možemo videti novi trijumf Stuttgarta, kladionica Maxbet nudi odličnu kvotu na tip 2 u visini od 1,85. Srećno!

Nešto sigurnija varijanta može biti tip P/K 2, a  kladionica Maxbet nudi kvotu u visini od 1,60. Srećno!

Ako volite da riskirate, onda možete probati i tip GG,  kladionica Maxbet nudi kvotu u visini od 1,55. Srećno!

NAPOMENA: Svaki predlog koji postavimo zasnovan je na statistici, dosadašnjem učinku i međusobnim susretima timova. Predlozi nisu sigurni i svaki igrate na sopstvenu odgovornost!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here