Advertisement

Susret dve ekipe koje će se sastati tačno od 18 časova večeras. Domaćin u gotovo punom sastavu dočekuje gosta koji muči muku sa povredama, ali i sa formom. Za gosta neće igrati šestorica fudbalera, od kojih je jedan najbolji strelac ekipe. Nadamo se da će domaćin uspeti da dođe do pozitivnog rezultata večeras.


U pitanju je 22. kolo Druge lige Španije, a sastaće se Tenerife i Himnastik. Stanje na tabeli je prilično loše za obe ekipe, te im je svaki bod zlata vredan. Himnastik zauzima poslednju poziciju, ima skor 4-4-13, gol razliku 13:34 i svega 16 osvojenih bodova, dok Tenerife ima skor 4-10-7, gol razliku 18:25 i 22 osvojena boda i nalazi se na 18. poziciji, tik uz zonu ispadanja.

Trenutno stanje na tabeli.

Što se tiče forme, ona je prilično škakljiva za oba rivala, ali se s pravom može napisati da je Tenerife u malo boljoj formi, tj. da je Himnastik u nešto lošijoj. Ono što je interesantno jeste da i jednima i drugima nedostaje bodova, tj. da su im bodovi preko potrebni, stoga u svaki naredni meč moraju da ulaze maksimalno fokusirano i spremno, ne oslanjajući se na prethodne rezultate.

Forma obe ekipe na poslednjih 10 susreta.

Za domaćina neće igrati Aitor Sanz (0n/0g,/a, centralni vezni), Mauro dos Santos (0n/0g/0a, novajlija, centralni bek) i Samuel Camille (18n/0g/0a, levi bek), što bi značilo da suštinski Tenerife neće moći da računa na samo jednog standardnog fudbalera, dok će ostatak ekipe biti kompletan. Za goste neće igrati Ramiro Guerra (1n/0g/0a, centralni vezni), Pol Valentín (5n/0g/0a, desni bek), Sebas Coris (17n/1g/0a, desno krilo), Iván López (4n/0g/0a, desni bek), Abraham Minero (17n/0g/1a, levi bek) i Fali (18n/3g/0a, defanzivni vezni, najbolji strelac ekipe). Dakle, kao što možete da pročitate iz gore navedenog teksta, Himnastik je opasno oslabljen pred ovaj susret.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!

Mišljenje urednika: Težak meč za obe ekipe, krajnji ishod je od velikog značaja za oba trenera, te verujemo da će prilično oprezno ući u ovaj meč. Ipak, nešto bolja forma, kompletniji sastav i domaći teren bi morali da donesu prevagu, pa se nadamo da će domaćin da slavi po kvoti 1.60.
Kraj – 2:0

S obzirom na to da je praksa pokazala da smo u periodu od 22.08. i 11.11. imali ukupno 71% pogodaka u kategoriji BET INFO, nakon 3 dana postavljanja parova bez predloga odlučili smo da nastavimo sa postavljanjem naših predloga koji su bazirani na mišljenju urednika i nikako ne mogu da garantuju prolaz. Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.