subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti bez standardnih prvotimaca na današnjem meču!

Danas se od 20:30 igra meč EFL kupa, a sastaju se ekipe Kristal Palas i Ipsvič, reč je o meču 1/32 liga kupa.

Kristal Palas je novu sezonu otpočeo jako loše, u prva dva kola su poraženi najpre od Haderfdilda na domaćem terenu 0:3, a zatim i na gostovanju Liverpulu 1:0. Trener De Bur će moći da iskoristi ovaj meč da razigra i još bolje uigra svoje igrače koji bi u slučaju trećeg poraza za redom došli u ozbiljan problem. Da će igrati sa igračima koji su u najboljem timu sugeriše i činjenica da je juče tim Ipsviča do 23 godine odigrao svoj meč.

Ipsvič je sezonu u Championship ligi otpočeo fenomenalno i na 4 meča upisao 4 pobede uz gol razliku 9:2. Slavili su protiv Birmingema 0:1, Barnsli 1:2, Milvol 3:4, Brentford 2:0. Pred ovaj meč trener Mik Mekarti je rekao: ,, Imam samo osam potpuno zdravih igrača u prvom timu, ni jedan od njih neće nastupiti u ovom meču. Tako da želim da poručim navijačima da ćemo igrati sa klincima. Ovo nije žrtvovanje kupa zarad lige, već žrtvovanje zarad zdravlja igrača. Sumnjam da ćemo osvojiti ovaj kup i zaista nemam tim da se nosim i sa tim. I dalje želim da pobedim u ovom meču, ali ne po cenu novih povreda ili suspenzija igrača.“

Poslednji međusobni meč odigran na stadionu Kristal Palasa bio je 2013-te godine, kada je domaćin slavio 5:0.

Kladionice Max bet nudi kvotu na pobedu domaćina od 1,35,da će domaćin voditi na poluvremenu i pobediti na kraju meč (1-1) kvota je 1,90, dok se interesantnom čini i kombinacija sa golovima 1&2-5 plaća se kvotom 1,65.


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje