četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti dolaze desetkovani….

U okviru 8-mog kola Australijske A lige sastaće se ekipe Melburn Sitija i Pert Glorija. Ovo je njihov prvi duel nakon četvrtfinalnog meča prošle sezone kada je Pert šokirao Siti i izbacio ih iz takmičenja i to u sred Melburna. Siti dugo čeka na osvetu.

Melburn Siti

Siti je trenutno na trećem mestu na tabeli,nakon sjajnog starta sezone i 4 meča bez poraza usledila je serija od 3 meča bez pobede, sada se nadaju da će se vratiti na pobednički kolosek. U prošlom kolu su bili nesrećno poraženi od Brizbejna direktnim greškama štopera La Roke,ali bili su i žestoko oslabljeni neigranjem dva jako bitna ofanzivna igrača Rosa Mekkormaka i Tima Kejhila. Njih dvojica su spremni za ovaj meč i sada je napad Sitija neuporedivo jači.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Mekkormak, Kejhil

Izostanci: /

Pert Glori

Pert je trenutno na 7-mom mestu na tabeli,ne ide im ove sezone. U seriji su od dva poraza i sva je prilika da će se ta serija produžiti i na ovom meču. Oni u Melburn dolaze desetkovani jer im nedostaje čak 7 prvotimaca i to neki od njih su veoma bitni. Nedostaju im prva dva napadača i dva ubedljivo najbolja igrača Diego Kastro i Adam Tagart. Njih dvojica uz kapitena Endija Kija čine ubitačni trozubac koji je odgovoran za 90% golova,bez njih dvojice Kijo ne može mnogo,videlo se to u prošlom kolu gde Pert nije stvorio niti jednu ozbiljnu šansu.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Stynes, Chianese, Warren, Taggart, Castro, Guerao, Neville

Predlog za klađenje: Ovde je Siti znatno bliži pobedi.Igraju na domaćem terenu,kompletni su,imaju kvalitetniji tim u ovom trenutku. Međusobni dueli ova dva tima su obilovali golovima,ali s obzirom na stanje sa napadačima u Gloriju, možda je bolja opcija pobeda Sitija.

Tip: pobeda Sitija @ 1.45

domaćin 2+ @ 1.45

1 i 2+ @ 1.70

Kvote su iz kladionice maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje