petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti na današnjem meču finala sa rezervama!

Od 21 sat igra se finale Brazilskog šampionata Carioca, a u derbi susretu sastaju se Vasco da Gama i Botafogo.

Ono što je bitna informacija vezana za ovaj meč jeste to da je Botafogo odigrao meč Copa Libertadoresa protiv Atletico Nacionala u petak, na kojem su slavili rezultatom 0:2, a već u noći između četvrtka i petka očekuje ih novu duel u ovom takmičenju, takođe na gostovanju kod ekipe Barselone u Ekvadoru, tako da će veći deo ekipe odmah iz Kolumbije avionom otići u Ekvador. Igrači koji će se vratiti za ovaj meč su rezervni golman Leite (2/0), Igor Rabello (6/1 odbrana), Gilson (6/1 odbrana), Bruno Silva (7/2 sredina), Yoao Paolo (5/0), Fernandes (6/2), napadački tandem Sassa(9/4) i Guilherme (9/0). Od igrača koji su odigrali meč protiv Atl.Nacionala i slavili samo su Bruno Silva i Yoao Paolo odigrali ceo meč, dok su napadači Sassa i Guilherme ušli sa klupu (drugi je postigao i gol u nadoknadi vremena)

Botafogo je u seriji od pet vezanih pobeda u svim takmičenjima.

Vasko da Gama nije poražena u prethodnih 7 svojih utakimica, tri pobede i četri nerešena meča.

U međusobnim mečevima Vasko nije poražen od ekipe Botafoga na prethodnih 10 utakmica, 5 pobede Vasco da Game i 5 nerešenih mečeva. Na 8 od 10 tih mečeva nije viđeno više od dva pogodka.

Umor igrača Botafoga i kombinovani sastav koji će se suprotstaviti najjačem sastavu Vasco da Game, svakako je nešto što može da utiče na izbor tipa za ovaj meč, uz to tradicija koja je u potpunosti na strani Vasca, navodi nas da i u današnjem meču predložimo igru 1X&0-2 gola koja se plaća kvotom 1,93.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje