subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti sa podmlađenim sastavom, domaćini vijaju pobedonosnu formu!

Danas od 16 časova na programu je meč 1/32 finala Kupa Rusije, kada će se na stadionu “Geolog“ sastati ekipe Tjumenja iz istoimenog grada i Sibira iz Novosibirska.

I jedna i druga ekipa trenutno su učesnici ruske Fudbalske Nacionalne Lige, tj. drugog ranga takmičenja, a ovde ćemo imati priliku da gledamo jedan od manje poznatijih sibirskih derbija.


Tjumenj se trenutno nalazi na poslednjoj, 20. poziciji u ruskoj FNL, a nakon 9 odigranih utakmica na svom kontu imaju samo 6 bodova, s’ obzirom da su zabeležili svega 1 pobedu, 3 remija i 5 poraza. Od toga, na svom terenu sakupili su 3 boda iz 6 utakmica, a zabeležili su 3 remija i 3 poraza, bez pobede.

Sibir je u drugom rangu takmičenja Rusije trenutno sedmoplasirana ekipa na tabeli sa 14 bodova iz 9 utakmica i učinkom od 4 pobede, 2 remija i 3 poraza. U gostima su uzeli 7 bodova iz 4 utakmice, a upisali su 2 pobede, 1 remi i 1 poraz.


Sve u svemu, ekipu Sibira u narednom kolu ruske FNL očekuje gostovanje veoma snažnoj ekipi Krila Sovjetova, što im je u ovom trenutku najveći prioritet s’ obzirom da imaju fine šanse da uđu u vrh tabele.

Zbog toga, glavni trener sibirske ekipe, Sergej Kirsanov, izjavio je da će na meču Kupa Rusije protiv Tjumenja nastupiti sa igračima koji su tokom ove sezone imali malu ili pak nikakvu minutažu, što svakako da može da predstavlja prednost domaćina.

На кубковый матч поедет группа ребят, которые мало играли и не играли вообще, потому что преступлением будет везти основной состав в Тюмень: самое главное – восстановить ребят до игры с „Крыльями Советов“ и подготовить команду к матчам в Самаре и с „Томью“.

Na kup utakmicu otići će grupa momaka koji su igrali malo ili uopšte nisu igrali, pošto je “zločin“ da u Tjumenj odvedemo standardu postavu igrača. Sada je najvažnije da oporavimo ekipu do utakmice sa Krilima Sovjetovim i spremimo tim za utakmice u Samari i protiv Toma.

Sa druge strane, Tjumenj će u sledećem kolu gostovati ekipi Toma iz Tomska, a iako je reč o veoma razigranom protivniku prema nekim informacijama Tjumenj će na teren izaći u skoro najjačem sastavu.


Svakako da ovako nešto može da bude samo prednost ekipi Tjumenja, ali postavlja se pitanje da li će oni moći to da i iskoriste.

Kvota za pobedu “crno-belih“ iz Tjumenja iznosi 2,00 u kladionici Maxbet


Svaka informacija u tekstu 100% je tačna i potrvđena od strane članova navedenog kluba (ili klubova), ali naš predlog za klađenje nije siguran uopšte i igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje