sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti sa rezervistima i bez prvog stručnjaka na klupi!

Od 02:30 posle ponoći igra se prijateljski susret reprezentacija, a meč se igra između selekcija Čilea i Burkine Faso. 

Reprezentacija Čilea igra ovaj meč u sklopu priprema za Kup Konferderacija koji počinje polovinom juna u Rusiji, a selekciju Burkine Faso izabrali su u želji da se oprobaju protiv selekcije iz Afrike jer im je prvi protivnik na Kupu, selekcija Kameruna. Selekcija Čile se plasirala na ovo takmičenje kao pobednik Kopa Amerike, a za ovaj meč selektor će izvesti najjači tim sa Vidalom, Sančezom, Islom, Medelom, Vargasom… Na domaćem terenu u poslednjih 7 mečeva, Čile je zabeležio 7 pobeda.

Burkina Faso je na dva od prethodna tri Afrička Kupa Nacija bila velikog iznenađenje i stizala je do same završnice takmičenja, ove godine u januaru, zauzeli su 3.mesto pobedivši Ganu 1:0. Od tada su odigrali tri prijateljska meča, poraženi su od Maroka, a sa Beninom odigrali dva puta nerešeno. Za šest dana očekuje ih važan meč u kvalifikacijama za sledeći Afrički Kup tako da će na gostovanju kod Čilea igrati kombinovani tim bez najboljih igrača, a na put u Čile nije pošao ni selektor ove reprezentacije, Portugalac Paolo Duarte.

Ove reprezentacije se nikada nisu sastale u međusobnom meču.

Čile će na ovom meču najverovatnije izvesti najjaču postavu, a selektor domaćin će pokušati da podigne samopouzdanje svojim igračima pred važno takmičenje, kvota koju kladionica Max bet nudi na igru 1-1 &2-5 gola je 2,00, a mi smatramo da je upravo ovo pravi izbor, ostalu ponudu možete pogledati na sajtu kladionice MAX BET! 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje