subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti sa rezervnim sastavom zbog Super Kupa!

Danas se u okviru prvenstva Južnoafričke Republike sastaju ekipe Chippa United i Mamelodi Sundows, a meč počinje u 18:30.
Stanje na tabeli Južnoafričke Republike

Chippa United trenutno zauzima 9. mesto ali sa dve utakmice manje od protivnika ispred njih, i skorom od 5-4-6 i gol razlikom 16:13. Na domaćem terenu su ostvarili skor 4-2-2 i gol razlikom 11:7. Za današnji meč trener domaćeg sastava imaće na raspolaganju sve igrače, u tim se vratio i Ruhulani što je po izjavi trenera Malesele, jako bitno za ceo tim.

Mamelodi Sundows je važeći prvak Afrike, i prvak Južnoafričke Republike, ove sezone odigrali su svega 11 utakmica zbog obaveza na klupskom prvenstvu sveta i mnogo reprezentativaca na Afričkom kupu nacija odlagali su mečeve, te su sad na 5. mestu sa skorom  8-1-2 i gol razlikom 25:6, za vodećim Cape Town-om zaostaju 6 bodova ali imaju i šest utakimca manje.

Ono što je bitna činjenica za današnji meč to je da će gosti zbog meča koji igraju u Super Kupu Afrike protiv ekipe TP Mazembe iz DR Konga, danas na teren izvesti kombinovanu postavu. Njihov trener je pred utakmicu izjavio: ,, Napravićemo puno izmena protiv Chipe, znate šta se desilo prošli put kada smo menjali tim protiv Maritzbug Junajteda na početku sezone i dalje sam nesrećan što smo u tom meču izgubili dva boda, jer smo morali da nastupimo u kombinovanom sastavu.Protiv Chippe igraće neki od igrača  kao što su rezervni golman Mweene (3/0), Nthethe (7/0), Modise(4/0), Zakri(1/0) i još neki igrači koji će imati šansu da se dokažu.“

U poslednja 4 međusobna meča Mamelodi je savladao ekipu Chippe na njihovom terenu samo jedno, dok je tri meča završeno nerešeno i sa malim brojem golova.

11.09.16 MTN Chippa Utd. Mamelodi Sundowns 0 : 0
04.11.15 PL Chippa Utd. Mamelodi Sundowns 0 : 1
22.10.14 PL Chippa Utd. Mamelodi Sundowns 1 : 1
19.12.12 PL Chippa Utd. Mamelodi Sundowns 1 : 1

 

Dok je na terenu Mamelodija drugačija priča, Mamelodio je slavio na 5 poslednjih mečeva.

Kvota na duplu šansu 1X koju kladionice nude je 1,45, dok se kombinacija 1X&3- plaća kvotom 1,84.


Srećno u pronalaženju dobitne kombinacije!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje