Advertisement

U okviru drugog kola prve lige Gvatemale tačno u ponoć sastaju se Coban Imperial i Santa Lucia.

Coban Imperial je na otvaranju nove sezone upisao pobjedu savladavši Comunicaciones sa 1-0. S druge strane Santa Lucia je novajlija u ligi, a u svom debitantskom meču odigrali su neriješeno sa Sanarateom 1-1.

U ovakvim ligama domaći teren je velika prednost, pa tako Coban Imperial je prema mišljenju kladionica favorit na ovom meču a mi se sa tim konstatacijom u potpunosti slažemo.

Santa Lucia je na ovo gostovanje od 5-6 sati putovanja krenula sa školskim autobusom što je zabrinulo njihove navijače jer njihov tim neće doći adekvatno odmoran na ovaj meč.

Trener Cobana ipak svoje igrače poziva na oprez s obzirom da ne poznaje dovoljno ekipu kao što je Santa Lucia, ali u svim sementima Coban je ovdje favorit. Santa Lucia u ovom meču neće moći računati na suspendovanog Contrerasa, dok je Coban i dalje lišen usluga Eduardo Soto i Floresa, ali će se u sastavu naći novo pojačanje iz Kostarike, Josue Mitchell.

Pobjeda Cobana se plaća kvotom 1,35, dok opcija u hendikepu (-1) se plaća kvotom 1,53, a u slučaju da Coban pobijedi sa 1-0 računa nam se kvota 1!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here