subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti su trijumfovali 7 puta u nizu. Hoće li i danas?

Ekipe Ararat Yerevan i Ararat Armenia sastaće se ovog utorka, sa početkom od 15 sati i 30 minuta, a taj meč biće odigran u sklopu 5. kola jermenske Premier League.

Ararat Yerevan se sa učinkom od 1 pobede i 1 poraza, pa samim tim ukupno 3 osvojena boda, u ovom trenutku nalazi na 6. poziciji.



Njihov današnji protivnik, Ararat Armenia, zauzima 8. mesto na tabeli i ima ukupno 2 boda jer je na 3 odigrane utakmice zabeležio 2 remija i 1 poraz.

Međusobne utakmice: Ararat Yerevan – Ararat-Armenia (www.flashscore.com)

Uprkos tome što je Ararat-Armenia u slaboj formi na početku ove sezone trebalo bi napomenuti da im upravo Ararat Yerevan “leži“ kao protivnik. Naime, ovog rivala su uspeli da savladaju na svakom od prethodnih 7 susreta, tj. na 7 od ukupno 8 međusobnih utakmica koliko su do sada odigrali.

Nastavak ovog niza i još jedna pobeda Ararat-Armenie se plaća kvotom 1,70, ali ukoliko mislite da će ih domaćin konačno iznenaditi, tip “1X“ možete odigrati po kvoti 1,95.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje