četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti su u prošlosti imali mnogo uspeha protiv ovog rivala!

U sklopu 16. kola BH Premijer Lige odigraće se utakmica između tuzlanske Slobode i Zrinjskog, koja je na programu od tačno 13 sati.

Sloboda se nakon 15 odigranih kola nalazi na 8. poziciji, na svom kontu ima 18 poena, a do sada je ostvarila 5 pobeda, 3 remija i 7 poraza.



Zrinjski ima skor od 9 pobeda, 1 remija kao i 5 poraza, pa u ovom trenutku sa ukupno 28 poena zauzima 3. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Sloboda – Zrinjski (www.flashscore.com)

Ono što možemo da primetimo u vezi njihovih međusobnih susreta jeste da je u poslednjih nekoliko godina mnogo više uspeha imao današnji gost. Naime, Zrinjski je uspeo da zabeleži pobedu na svakoj od prethodnih 9 utakmica, bilo da je igrao kod kuće ili na strani. Pored toga, trebalo bi napomenuti i da Sloboda nije uspela da postigne ni jedan jedini gol, kao i da su na svakom meču pala najviše 3 gola.

Za novi trijumf Zrinjskog se nudi kvota 2,30, kombinaciju “2&0-3“ možete odigrati po kvoti 3,00, dok se pobeda bez primljenog gola plaća kvotom 3,85. Može li Zrinjski do novih bodova na ovom meču?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje