utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti u fenomenalnoj formi, ali će danas pored rivala imati još jednog protivnika!

Od 02:30 se u okviru grupe 2 Kopa Libertadores takmičenja, igra susret 3.kola, a sastaju se bolivijski Bolivar i tim iz Kolumbije, Atletiko Nacional.

Ekipa Bolivara u svom ,,gnezdu“ na 3500m nadmorske visine oduvek igra mnogo bolje nego na gostovanjima, problem sa nadmorskom visinom nije novina gostima u Boliviji gde su padali mnogi jaki rivali zbog teškog adaptiranja na te uslove igre. U prvom kolu Bolivar je već napravio jedan brejk odnevši bod sa gostovanja kod ekipe Delfina , tako da su sada u ozbiljnoj igri za plasman dalje, mada su na svom stadionu remizirali sa ekipom Kolo Kolo 1:1. Bolivar nije poražen na 14 vezanih mečeva u ovkiru Kopa Libertadores na svom stadionu.

Sa druge strane, kolumbijski predstavnik Atletiko Nacional igra zaista sjajno ove godine, u okviru Kopa Libertadores takmičenje dve pobede bez primljenog gola, 1:0 na gostovanju Kolo Kolo-u, dok su na domaćem terenu savladali Delfin sa čak 4:0. Uz sve to u domaćem šampionatu su u seriji od 9 mečeva bez poraza i ubediljo su na prvom mestu domaće lige gde su na 12 mečeva osvojili 25 bodova.

Ovi timovi sastali su se u sezoni 2016, na terenu Bolivara bilo je 1:1, dok je u Kolumbiji slavio domaćin 1:0.

Ukoliko posmatramo samo fudbalski kvalitet on je na strani gosta, ali zbog svega iznetog vezano za klimatske uslove i niz domaćina na svom stadionu, smatramo da je ovde ipak realnija opcija da domaćin neće doživeti poraz ni danas.

PREDLOG za KLAĐENJE: 1X&0-3 gola (kvota 1,55)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje