subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gostima pobeda neophodna za play-off!

U okviru Premier lige Kosta Rike se od 04:00 sata posle ponoći sastaju ekipe Limon i Herediano, reč je o predposlednjem kolu pred play-off  u ovoj zemlji.

Limon se nalazi na drugom mestu sa 37 bodova i skorom 11-4-5, na domaćem terenu imaju skor 8-2-0 i gol razliku 31:7. U prošlom kolu trener Limona svestan da će ekipa igrati u play-off-u odmorio je puno igrača i ubedljivo je poražen od ekipe Zeledon 4:0. I pred ovaj meč najavljeno je da neće igrati šestorica standardnih igrača, a uz to stadion će biti ispunjen navijačima Herediana koji je mnogo popularniji i veći klub.

Herediano još uvek nije obezbedio mesto u prva četri tima, iako se nalazi na 3. mestu sa skorom 9-6-5 i gol razlikom 35:23. Na gostovanjima imaju skor 4-3-3 i po tome su najbolji u ligi. Da bi osigurali plasman i da ne bi čekali druge rezultate u poslednja dva kola, treba ima sva tri boda sa ovog gostvanja.

U međusobnim mečevima uspešnija ekipe Herediano, od poslednjih 7 mečeva, slavili su na 4, dva puta je slavio Limon, a jednom je bilo nerešeno.

S obzirom na manju motivaciju kod domaćeg tima i tim koji će biti rotiriran, kao i na činjenicu da gostima trebaju bodovi, smatramo da je pobeda gosta koja se plaća kvotom 1,78 odlična i da vredi probati.

Povezani članci

2 Komentari

    • Greska Danijele, nas urednik je dobio keca iz geografije, hvala na sugestiji i nadamo se da ce ta informacija posebno uticati na ishod meca, pozdrav!

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje