petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Gostima potrebni bodovi za playoff

U subotu od 08:35 u okviru Australijske A lige, sastaju se ekipe Newcastle Jets i Western Sydney Wanderers, meč se igra u okviru 25.kola. Do kraja regularnog dela ostalo je još dva kola.

Newcastle Jets nalaze se na 8.poziciji i izgubili su sve šanse da se nađu u playoff-u, jer su u seriji od sedam mečeva bez pobede (0-2-5), a upravo im WS Wanderers beži 9 bodova. Poslednja dva odigrana meča, naročito su ,,ubila“ samopouzdanje kod ovog tima, jer su najpre poraženi od trećeplasiranog Melburna sa 4:0, da bi u prošlom kolu doživeli ubedljiv poraz od Wellingtona, direktonog konkurenta za play off mesto, sa čak 5:0. Pred ovaj meč, trener domaćih rotiraće malo sastav i proveriti igrače sa manjom minutažom kako bi uočio ko od njih može da pomogne u sledećoj sezoni. Sigurno neće nastupiti: defanzivac Koutroumbis (21/0)

WS Wanderers nalazi se na 6. poziciji koja je poslednja koja vodi u play-off, vezali su tri meča bez poraza, a poslednja dva su slavili identičnim rezultatom 3:1. Najbliži konkurent koji može da ih sustigne na tabeli je ekipa Wellington Phonix koja ima 5 boda manje, što se tiče napredovanja na tabeli, ekipa na 5.mestu im beži dva boda, a ekipe na 3. i 4. mestu pet bodova. Neophodna im je pobeda kako bi osigurali play-off mesto. Neće nastupiti najbolji strelac tima Santalab (19/14)

U poslednjih 5 međusobnih mečeva, na četri je slavila ekipa WS Wanderers, a na gostovanju kod ekipe Newcastle Jets, ovaj tim nikada nije poražen u istoriji međusobnih duela, 4 pobede WS Wanderersa i dva nerešena meča.

Izostanak najboljeg strelca kod gostiju pozivaju na mali oprez kod ove utakmice, ali smatramo da je motiv kod WS Wanderersa mnogo veći, a uz to i međusobna tradicija im ide sto posto na ruku, kvota na pobedu gosta na ovom meču je 2,02, dok je kvota na tip X2&2+ koji je bio prolazan na 5 od 6 mečeva na stadionu Newcastla, 1,54.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje