četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

“Građani“ u prednosti nad Lesterom!

U okviru 27. kola engleske Premijer Lige sastaće se ekipe Mančester Sitija i Lestera. Taj meč biće odigran u subotu od 18 časova i 30 minuta na stadionu “Etihad“.

Popularni “Građani“ nastavljaju da dominiraju Premijer Ligom, te se sada nalaze na 1. poziciji sa 69 bodova iz 26 utakmica, tj. sa 13 bodova više od drugoplasiranog Mančester Junajteda. Sa druge strane, “Lisice“ su uspele da uhvate priključak za vrhom tabele pa se sada nalaze na 8. poziciji sa 35 bodova iz 26 mečeva. 


Pored relativno loše forme “Lisica“, domaća ekipa imaće veće šanse za pobedu i zbog izostanaka veoma važnih šrafova tima sa King Pauer stadiona.

Naime, glavni trener Lestera, Klod Pjuel, izjavio je kako levi krilni napadač Rijad Marez  (27n/9g/9a) neće nastupiti na meču protiv “Građana“ u subotu uveče, a kao razlog se navodi nezadovoljstvo Alžirca zbog propalog transfera na Etihad.

Ipak, Marez je sinoć zbog bojkota kažnjen sa 273 hiljade evra od strane kluba, pa se jutros po prvi put od početka januara vratio treninzima sa svojim saigračima, te i ovu informaciju uzmite u obzir.

Pored njega, zbog povrede na teren neće istrčati štoper i kapiten Ves Morgan (23n/0g/0a), kao ni centralni napadač Šinđi Okazaki (27n/7g/3a).

Dakle, da rezimiramo. “Lisice“ će na meču protiv, u ovom trenutku, najkvalitetnije engleske ekipe nastupiti bez kapitena, odnosno stuba odbrane, kao i bez svog drugog i trećeg strelca.


  • Za pobedu Mančester Sitija, koja je u ovom trenutku i više nego očekivana, nudi se kvota 1,25 u kladionici Maxbet.
  • Ista kladionica za tip 1-1 ponudila nam je kvotu u visini 1,60.
  • Ukoliko ste ljubitelj igara na golove preporučujemo Vam tip 1&3+ i kvotu 1,45.

Kvote su preuzete isključivo iz kladionice Maxbet!


Sve navedene predloge igrate na sopstvenu odgovornost, a ukoliko nas ispratite mi Vam želimo svu sreću!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje