sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Grčki tim u ogromnim problemima – igrači neće na teren!

Panatinaikos ove sezone ne izgleda ni približno onako kao godinama u nazad, loši rezultati se nižu kako se grčko prvenstvo bliži kraju, a već je očigledno da od Evrope nema ništa.

S’ obzirom da određeni finansijski problemi muče klub ne igranje u Ligi Evrope ili Ligi Šampiona moglo bi mnogo da se odrazi na ceo tim “zeleno-belih“, što već možemo i da vidimo.

Naime, igrači su odlučili da bojkotuju trening koji je bio zakazan za danas, a kako je nekolicina njih izjavila velike su šanse da se i naredni treninzi ipak ne održe. Kako prenose grčki mediji, fudbaleri tima iz Atine nisu primili mesečne zarade još od oktobra prošle godine, a nigde se ni ne nazire pomak u tom smislu.

Podsećamo, prošle nedelje grčki fudbalsi savez odlučio je da kazni “zeleno-bele“ sa oduzimanjem 3 boda zbog dugovana prema bivšem defanzivcu Jensu Vemeru, koje iznosi oko 500 hiljada evra.

Panatinaikos trenutno zauzima 9. poziciju na tabeli grčkog prvenstva pošto su nakon 26 mečeva sakupili 32 boda, tj. ostvarili su 8 pobeda, 10 remija i 8 poraza.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje