četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li su kladionice pogrešile sa postavljenom kvotom?

U okviru druge runde mastersa u Indijan Velsu gledaćemo meč između mladog Australijanca Aleksa De Minaura i domaćeg igrača Markosa Đirona. Ovde je De Minaur apsolutni favorit, a dotična kladionica je rešila da nas časti lepom kvotom koja mora da se proba i po cenu pada.

Dakle, De Minaur igra protiv Đirona i jasno je kao dan da je favorit. Iako do sada nije odigrao nijedan meč u Kaliforniskoj pustinji to njemu neće predstavljati problem, jer je u svakom segmentu teniske igre bolji od Đirona.

Điron jeste prošao kvalifikacije, Điron jeste pobedio Šardija, ali što je mnogo mnogo je. Samo upadanje u glavni žreb jednog od mastersa je uspeh za njega, a plasman u drugo kolo senzacija bez ikakvog preterivanja. Meč protiv Šardija se posebna priča za sebe. Zaista se ne sećamo kada je Šardi odigrao tako loš meč, posebno na svoje servis gemove. Izgledalo je kao da je duh Novaka Đokovića ušao u Đirona, jer je Amerikanac vraćao sve živo. Ipak, i pored tako loše igre Šardi je držao meč u egalu, ali u taj brejkovima je bio veoma loš.

Danas Đirona čeka mnogo težo zadatak. Danas neće biti laganih poena, jer je De Minaur sjajan defanzivac, i protiv njega poen mora da se zaradi. Ako se ne računaju mečevi protiv top 10 tenisera, Aleks De Minaur protiv ovih slabijih uglavnom izlazi lagano na kraj. Điron je čelendžer igrač i realno ne bi trebalo da predstavlja problem De Minauru.

Dotična kladinica je postavila kvotu 1,85 na maksimalnu pobedu De Minaura, a u većini je kvota oko 1,50-1,55. Dakle, kvota ima određeni value i mora se iskoristiti, jer je kvalitet na strani De Minaura.

Ovo treba odigrati što pre, jer su moguće korekcije kvota, a mada i po 1,55 kvoti preporučujemo da se igra, ali u dublu sa još nekim parom.

Predlog za klađenje: Pobeda De Minaura 2-0 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji apsolutno nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje