sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Grin Bej Pekersi – Los Anđeles Remsi – Najava utakmice uz predlog za klađenje

Ove nedelje imamo nekoliko zanimljivih mečeva, a jedan od najzaninmljivjih odigraće se u Vinskonsinu gde će Grin Bej ugostiti Los Anđeles Remse. Bez ikakve sumnje veliki derbi i meč koji treba ispratiti u svakom pogledu.

Grin Bej u ovaj meč ulazi sa skorom 8-3. Prošle nedelje su poraženi u diviziji od Minesote, ali taj poraz ih nije mnogo boleo, jer su ubedljivo prvi u diviziji. Gotovo je nemoguće zamisliti da Grin Bej ne osvoji diviziju i ove sezone. No, oni žele da budu prvi u konferenciji i da se svaka utakmica u plej ofu igra na njihovom stadionu.

Sa druge strane su Remsi koji su krenuli sjajno, ali sa vremena na vreme pojave se određeni problemi. Oni prošle nedelje nisu igrali, a poslednji meč su izgubili od San Franciska. Poraz kao poraz je sastavni deo sporta, ali San Francisko ih je dobrano nadigrao u toj utakmici nakon koje su mnogi počeli da sumnjaju. Metju Staford je upao u neku mini krizu. Ne može da prođe utakmica, a da ne baci presečen pas. Odbrana nije na dovoljno dobrom nivou, a na sve to nadovezale su se neke povrede na bitnim mestima.

U ovom trenutku ovaj meč mnogo više znači Remsima, jer oni su tim koji su maltene svi videli barem u finalu konferencije. Pojačali su se na svim pozicijama i eventualni poraz bi ih samo dodatno unazadio.

Analiza utakmice:

Za oba tima se može reći da imaju dobre odbrane. Grin Bej od godine kada su osvojili titulu nije imao ovako dobru odbranu. Sa druge strane, Remsi su pored Arona Donalda dodali ni manje ni više nego Vona Milera. Ta odbrana je krcata talentom i trebalo bi da radi posao. No, mi smo mišljenja da će napad ovde voditi glavnu reč.

Aron Rodžers i Metju Staford su stari znanci, jer je Staford dugi niz godina vodio bitke sa Rodžersom dok je igrao u Detroitu. Mi idemo u smeru overa, jer očekujemo da napad Remsa proradi. Prosto, Metju Staford mora da zaigra bolje. Vreme je. Bliži se plej of, bliže se divizijski mečevi koji odlučuju ko osvaja diviziju, a ko ide preko WIld carda u plej of. Divizija u kojoj se nalaze Remsi je bar tri puta jače od one u kojoj se nalazi Grin Bej.

Verujemo da će Remsi svojim dobrim napadom terati Arona Rodžersa i drugove da i oni postižu poene. Margina je zaista dosta niže nego što smo očekivali. Mislili smo da će biti nekih padavina u Vinskonsinu, ali koliko smo mi videli temperatura će biti oko nule bez padavina, što je odlično za uslove koji tamo obitavaju.

Dve napadačke sile udaraju jedna na drugu pa neka bolja pobedi.

Predlog za klađenje: Više 45,5 poena

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje