četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Grin Bej Pekersi osvojili severnu diviziju NFC-a

Ekipa Grin Bej Pekersa osvojili su severnu diviziju NFC-a nakon što su u popularnom “ Monday night footballu“ savladali divizjkosg rivala Minesotu Vikingse rezultatom 23:10.

Pekeri su osvojili diviziju prvi put nako 2016. godine, a ovom pobedom su ostali u borbi za prva dva mesta u konferenciji.

Nije sve tako dobro počelo za Grin Bej. Minesota je fild golom Bejlija došla do vođstva od 3:0, a nakon toga je Krosbi izjednačio fild golom na 3:3. U tim trenucima odbrane su dominirale. Odbrana Minesote je bila na visini zadatka, jer je uspela da preseče pas Arona Rodžersa duboko unutar teritorije Grin Beja. Kirk Kazins je to iskoristio i pasom ka Stefonu Digsu doveo svoj tim od prednosti od 10:3. Do kraja poluvremena Grin Bej je sa dva fild gola uspeo da umanji štetu i smanji na 10:9 do poluvremena.

Drugo poluvreme je donelo apsolutnu dominaciju Grin Beja. Odbrana je radila sjajan posao, a napad je na krilima dobre odbrane stizao do poena. U samom finišu treće četvrtine Aron Džons je istrčao tačdaun, a nakon toga je usledila uspešna konverzija za dva poena. Minesotin napad je bio totalno upasivljen, a Grin Bej je nastavio sa sigurnom igrom. U poslednjoj četvrtini Grin Bej je u samom finišu došao do još jednog tačdauna koji je potpuno prelomio utakmicu.

Aron Rodežrs je utakmicu završio sa 26 kompletiranih pasova iz 40 pokušaja za 216 prebačenih jardi, dok je sa druge strane Kirk Kazins imao skromna 122 prebačena jarda uz jedan pas za tačdaun i intersepšn.

Nakon ovog kola, Grin Bej je na skoru 12:3 i u borbi je za prva dva mesta u konferenciji, dok je Minesota na skoru 10:5 i siguran je učesnik plej ofa.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje