petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Grizman: Problem je u nama, napadačima!

Atletiko Madrid na veliko iznenađenje fudbalske javnosti nije uspeo da kao gost savlada ekipu Karabaga (0:0), čime su dodatno zakomplikovali situaciju oko prolaska u narednu fazu Lige Šampiona.

Nakon utakmice, ponajbolji fudbaler „Jorgandžija“, Antoan Grizman „krivicu“ za ovaj neuspeh svalio je na sebe kao i ostale ofazivce madridskog kluba.

„Nije bilo sigurno da ćemo osvojiti sva tri boda, ali došli smo sa tom namerom. Oni su se držali izuzetno dobro, a mi jednostavno nismo uspeli da postignemo gol. Ništa nam drugo ne preostaje nego da radimo naporno na treninzima i da napredujemo. U odbrani smo odgirali dosta dobro, u napadu smo stvorili neke prilike, ali nismo ih realizovali. Problem je kod nas, napadača, mi smo ti koji treba da promene ovu situaciju. Rešenje je među nama, samo moramo da ga pronađemo što je brže moguće“, naveo je francuski reprezentativac.

Atletiko Madrid nakon tri odigrana kola u grupi „C“ zauzima treće mesto sa svega dva osvojena boda, a u narednom kolu na svom stadionu upravo dočekuje ekipu, Karabaga.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje