petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Guardiola će dati šansu rezervama u Liga kupu

Manchester City će se oslanjati na neke omladince iz tima U23 u utakmici engleskog Liga kupa u utorak protiv Wycombe Wanderersa, jer su mnogi od ključnih igrača povređeni, otkrio je menadžer Pep Guardiola.

„Nemam alternativu za meč. Izaći ćemo sa nekim od mladih momaka iz drugog tima„, prokomentarisao je Guardiola veb stranicu kluba povodom meča.

Imamo problema sa Johnom Stonesom, Aimericom Laportom, Aleksandrom Zinčenkom, Rodrijem i takođe mislim da Ilkai Gundogan ima problem koji mu neće dozvoliti da igra. Ali to otvara dobru priliku igračima sa Akademije i oni moraju pokazati zašto su u klubu poput Manchester Citija “, dodao je španski specijalista.

Nakon utakmice Liga kupa, sledi meč sa Chelsea u Premier ligi, Paris Saint-Germain u Ligi šampiona i ponovo teška utakmica sa Liverpoolom na domaćem terenu, što kalendar Citi čini prilično zanimljivim u roku od 9 dana. Tako će povređeni biti ozbiljan problem za Guardiolu ako se ne oporave.

Takođe, neki igrači mogu dobiti pauzu bez povreda, s obzirom na važnost budućih utakmica„, dodao je on. „Ruben Dias je odigrao sve minute do sada, a Joao Cancello je igrao u svakoj utakmici, pa mislim da nije prikladno da trenutno igraju za Liga kup„, objasnio je Guardiola.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje