utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hadersfild platio 13 miliona za napadača Monpeljea!

22-godišnji Stiv Muni od danas je igrač engleskog Hadersfild Tauna, s’ obzirom da je njegov transfer iz Monpeljea zaključen na čak 13 miliona evra. Ugovor sa novopečenim engleskim premijerligašom potpisao je na 4 godine.

Ovaj centralni napadač u dresu francuskog Monpeljea nastupao je od leta 2014. godine, tačnije od samog početka njegove profesionalne karijere. Do danas je uspeo da ostvari 41 nastup, uz 15 postignutih golova i 3 asistencije. Za samo 2 godine, koliko je prvotimac Monpeljea, njegova tržišna vrednost porasla je sa samo 150 hiljada na 5,5 miliona evra, iako je danas kupljen za skoro tri puta veću sumu.

Karijeru je započeo u omladinskoj školi Monpeljea, a za prvi tim potpisao je tokom leta 2014. godine. Nakon toga kao pozajmljeni igrač nastupao je za još samo za Lens, u čijem je dresu tokom sezone 2015-16 ostvario 32 nastupa, uz 11 golova i 5 asistencija, čime je označen kao najbolji strelac ekipe. Za reprezentaciju Benina je od oktobra 2015. godine ostvario 5 nastupa i postigao 1 gol.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje