četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hajduk iz Splita vratio nekadašnjeg igrača u svoje redove!

Josip Radošević potpisao je danas ugovor sa Hajdukom iz Spilta pošto mu je istekao ugovor sa ekipom austrijskog Salzbugra, on se vraća u klub za koji je nastupao do 2013-te kada je otišao u Napoli.

Radošević je rođen 1994.godine i igra na poziciji zadnjeg veznog fudbalera, nosio je nadimak ,,Hrvatski Gatuzo“ zbog stila igre koji podseća na slavnog Italija. Ovaj igrač ponikao je u Hajduku, a za prvi tim je odigrao 28 utakmica pre transfera u Napoli, usledila je pozajmica u Rijeku i Eibar, a prošlog leta i potpis za Salzubur, sa kojim mu je upravo istekao ugovor. U Hajduku će nositi dres sa brojem 14 koji je nosio i prvi put kada je bio u klubu.
O povratku u klub je rekao: ,,Presrećan sam što se vraćam u Hajduk. Radostan sam i što se nakon 4 i po godine vraćam u svoj dom, porodici, što mi je vrlo važno, baš kao i činjenica da ću ponovno zaigrati za Hajduk, što mi je bila velika želja. Imao sam ponude i nekih drugih klubova, čak i finansijski nešto bolje, ali smatram da ukupno bolje ponude u ovom trenutku od Hajdukove nema. Osetio sam jednu pozitivnu priču oko kluba, a osim onoga u što sam se sam uverio prateći Hajduk, mnogo pozitivnih stvari čuo sam i od ljudi s kojima sam razgovarao. Hajduk je veliki klub, ima visoke ambicije, a ja verujem da mogu pomoći u ostvarenju tih ciljeva. Želim s Hajdukom napraviti nešto veliko i jedva čekam krenuti s prvim treningom.“
 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje