utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Halilhodžić: Ne bih ga zvao ni da je Mesi!

Na aktelnom afričkom Kupu nacija reprezentacija Maroka je ispala u četvrtfinalu i tako mimo svih očekivanja ranije od predviđenog završila učešće na turniru. Egipat je bio koban po Maroko nakon produžetaka, a tim povodom se danas obratio i selektor Maroka Vahid Halilhodžić na konferenciji za medije.

Mogu ja sad otići sa selektorskog mesta ako hoćete, odlazio sam i ranije. Sve smo utakmice pobedili osim ove jedne, digli se za 20 mesta na FIFA-inoj rang lisi. Nakon poslednje utakmice bili smo frustrirani i razočarani. Ovi su dani bili teški, ali i optimistični za marokanski fudbal. Dajte mi da se plasiram na Svetsko prvenstvo. To je moj cilj!“ rekao je Halilhodžić pa se osvrnuo na izbacivanje Hakima Ziješa, fudbalera Čelsija, iz ekipe.

On nije igrač koji bi mogao spasiti ovu reprezentaciju. Ne mogu pozvati nekoga ko će razoriti celu ovu ekipu, čak ni da je Lionel Mesi. Vi želite da ja nekoga molim da igra za reprezentaciju? Tu vlada duh zajedništva i ja ga želim održati. Već sam mu dvaput neke stvari oprostio, treći put neću„, objasnio je Halilhodžić pa nastavio:

Nije ni meni lako, ali svi moraju poštovati selektora i reprezentaciju. Didier Dešam je postao prvak sveta bez da je pozvao svoje najbolje igrače. Nisam ja prvi koji je to napravio„, zaključio je Halilhodžić.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje