Advertisement
MaxBet

Oni koji ne vole tenis sigurno će barem malo zapratiti Formulu 1. Od 15:10 vozi se trka za Veliku nagradu Velike Britanije. U ovom članku ćemo predstaviti kako mi videmo ovu trku, a i uz malo sreće nešto i zaraditi.

Generalno gledano, automoto sportovi su jako teški za klađenje. Ima mnogo varijabli na koje treba obratiti pažnju. Jedna sitnica može da promeni tok trke, ali zato su trke i zanimljive. Ipak, Formula 1 je svojim novim pravilima potpuno unazadila ovaj sport. Nema više te neizvesnosti koja je postojala nekada, i zbog toga se povremeno može uložiti neki dinar i zaraditi.

Jasno je kao dan da je Luis Hamilton najbolji vozač u ovom trenutku i da ima najbolji bolid. Ko je pratio kvalifikacije video je da je Botas osvojio pol poziciju, a Hamilton je imao zaostatak od šest hiljaditinki. Za kvalifikacije tako mala razlika je dovoljna da se pobedi Hamilton, ali u trci veoma teško.

Mišljenja smo da Botas nema kvalitet  da bi se ravnopravno trkao sa Hamiltonom. Nema taj sportski bezobrazluk koji je imao Niko Rozberg dok je vozio za ekipu Merdecesa. Hamilton se oseća kao riba u vodi, jer je svestan da nema konkurenciju. Tu su naravno i timske naredbe kojih ima sve više. Šef ekipe Toto Volf jasno je stavio do znanja da je Hamilton vozač broj 1, a da Botas mora da ga štiti u određenim trenucima. Na sreću Hamiltona ostatak karavana ne može ni da priđe Mercedesu pa tih naredbi i nema mnogo.

Ima mnogo razloga zbog kojih treba probati sa Hamiltonom. Pre svega kvota 1,80 po nama ima lep value, jer razlike između i njega i Botasa bukvalno i da nema. Vozačke sposobnosti su na strani Hamiltona, tako da i ako bude nekog duela Hamilton neće imati problema.

Druga stvar zbog koje treba igrati na Hamiltona jeste domaća pista. Trka se vozi u Velikoj Britaniji i Hamilton ima neku obavezu. On apsolutno obožava ovu stazu, a to potvrđuju i njegov i rezultati koji kažu da ima pet pobeda za ovoj stazi. Hamilton se izjednačio sa legendama kakve su Alan Prost i Džim Klark, koji takođe imaju po pet pobeda. Eventualnom pobedom Hamilton bi bio rekorder i on to sigurno ima u glavi.

Dakle, Hamilton je klasa za sebe. Po brzini tu su mu Lekler i Botas, ali od obojice je mnogo bolji vozač. Uslovi će biti korektni i zaista bi bilo iznenađenje ako Hamilton ne bi ostvario još jednu pobedu.


Pored pobede na Hamiltona ima još jedna opklada koja nam je primaljiva. Radi se o duelu između Šarla Leklera i Maksa Ferštapena.

Kao što verujemo da znate Fertšapen je na po nama nelegalan način uzeo trku u Austriji pre dve nedelje baš Lekleru. Mišljenja smo da je tom pobedom Red Bul obavio zadatak za ovu sezonu, jer godinama unazad oni imaju 2-3 pobede maksimalno.
Ovog vikenda se videlo da je Red Bul dosta sporiji od Ferarija i mi ne vidimo Ferštapena u igri za pobedu.

Lekler je tokom vikenda bio u rangu sa Hamiltonom i Botasom i ako to bude prikazao danas sigurno će biti ispred Ferštapena.

Predlog za klađenje 1: Pobeda Hamiltona 1,80
Opcija 2: Lekler ispred Ferštapena 1,80

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.