petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hanover nastavlja niz, Vukovi u problemu!

Hanover je u 2018.godinu izgleda ušao na velika vrata. Uporno odbijaju da budu poraženi tim o okršajima sa rivalima koji dolaze iz donjeg dela prvenstvene tabele. Trijumf u meču sa Majncom (3:2) pa potom i kasno izjednačenje u meču sa Šalkeom jasan su pokazatelj da ekipa Breintereitera poseduje jasan cilj i da ima plan kako doći do njega. Napadač Niklas Fulkrug koji je bio katalizator Hanovera na meču u Gelzenkirhenu ponovo će predvoditi ofanzivnu liniju tima. Ujedno, on je ove takmičarske godine postigao četiri gola i od 9.kola nosi epitet najboljeg strelca Bundeslige. Mali problem sa kojim će se pred ovaj meč susresti trener Breintereiter jeste suspenzija Juliana Korba i povreda Josipa Eleza tako da je vrlo moguće da vidimo Olivera Sorga na sredini terena.

Volfsburg na derbi meč u Hanover dolazi posle poražavajućeg i vrlo ubedljivog poraza od Ajntranhta na domaćem terenu proteklog vikenda. Vukovi ne mogu da nadomeste nedostatak amričkog špica Džona Entonija Bruksa koji je van stroja zbog problema sa kolenom i neće biti u timu za ovaj meč. Feliks Uduokai i Viliam su na ivici strpljenja trenera Martina Šmidta koji je zbog suspenije pred  ovo teško gostovanje ostao i bez usluga Landri Dimata i Džošue Djuilavodjija.

Povrede i suspenzije:

Hanover – Žonatas (grudi), Prib (ligamenti), Korpa (suspendovan)

Wolfsburg – Djuilavodji (suspendovan), Dimit (suspendovan), Kamačo (stopalo), Blažikovski (zadnja loža), Bruks (koleno), Hinds (virus).

Predlog: 1X&2+ (1.75) MaxBet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje