sreda, 17. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hardenova najgora utakmica posle više od 10 godina!

Sinoć je ekipa Bruklina poražena u Sakramentu rezultatom 112:101, što je bio šesti uzastopni poraz Netsa, a očajno veče je imao Džejms Harden koji je postigao svega 4 poena!

Dok je nastupao za Hjuston bio je tri puta za redom najbolji strelac NBA lige, a sada je dočekao da meč završi sa svega 2 ubačena šuta, od ukupno 11, gde je promašio svih 5 šuteva za tri, a na liniji slobodnih bacanja nije ni bio. Na ovu užasnu partiju se nadovezalo čak 6 izgubljenih lopti, što je više nego što je postigao poena.

Poslednji put kada je imao jednocifren učinak na nekom meču bilo je u decembru 2014. godine. A meč sa manje postignutih poena je imao u, sada već davnoj, 2011. godini, dok je bio u ulozi šestog igrača Oklahome Siti.

Definitivno je teško i frustrirajuće, ali moramo zajedno način kako izaći iz krize. Razgovaramo, čak i previše, moramo to pokazati na parketu. Stalno nam se menja postava, nemamo nikakav kontinuitet. Nikad nisam imao šest poraza u nizu. Ali ne brinemo, nadam se da ćemo nakon All-Star pauze biti kompletni i krenuti u drugom smeru„, izjavio je Harden posle utakmice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje