petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hjuton napustio „Galebove“

Brajton je uspeo da obezbedi opstanak u Premier Ligi, ali uprava kluba nije bila zadovoljna ostvarenim rezultatima u poslednjem periodu, te je otkaz sa mesta šefa stručnog štaba ovog tima dobio – Kris Hjuton.

„Galebovi“ su sezonu okončali na 17. mestu na prvenstvenoj tabeli, a nisu ostvarili nijednu pobedu na poslednjih 10 utakmica (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali), te je „cenu“ slabih izdanja „platio“ Hjuton. Klub su napustili i dvojica njegovih pomoćnika – Pol Nevil i Pol Trolop.

„Kris je odradio odličan posao u protekle četiri i po godine. Prvo je stabilizovao naš klub, stigao do play-off-a u svojoj prvoj sezoni, osigurao našu prvu promociju u Premier ligu, i zadržavao naš status prvoligaša u dve sezone. Bez sumnje, ovo je bila jedna od najtežih odluka koju sam morao da donesem kao predsednik Brajtona, ali kako smo izgledali u drugom delu sezone, naprosto sam morao to da uradim. Nakon samo tri pobede na poslednja 23 ligaška duela, smatram da je sada pravo vreme za promenu. Želeo bih da se zahvalim Krisu, Polu Nevilu i Polu Trolopu na njihovom trudu i zalaganju i da im poželim sve najbolje u budućnosti. Oni će uvek biti dobrodošli na Ameksu, i ovde će biti zapamćeni sa velikim poštovanjem“, izjavio je predsednik kluba, Toni Blum.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje