petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Himki produžio ugovor sa drugim strelcem iz prošle sezone!

Ruski drugoligaš Himki iz istoimenog grada u Moskovskoj oblasti danas je objavio vest o produženju saradnje sa napadačem Iljom Kuzmičevim, koji je nakon okončanja sezone 2016-17 postao drugi strelac ekipe u crno-crvenim dresovima. Novi ugovor iskusnog 29-godišnjaka potpisan je na 2 godine, tj. do kraja sezone 2018-19.

“Drago mi je što ću još dve godine braniti crveno-crne boje kluba. Ovde mi se sviđa, prekrasan kolektiv, odličan grad i fantastični navijači. Ogromno hvala svima koji dolaze, navijaju i podržavaju nas na terenu bez obzira kakvo je vreme i kakvo je stanje na tabeli. Nadam se da će sledeća sezona biti još bolja od prethodne. Trudiću se da svom snagom pomognem Himkiju u novoj sezoni i da naravno zabeležimo mnogo pobeda!“ – izjavio je iskusni fudbaler tokom intervjua.

Ilja Kuzmičev je u Himki stigao tokom leta 2015. godine iz redova dzeržinskog Himika, a do danas je uspeo da ostvari ukupno 47 nastupa i pritom je postigao 11 golova. Tokom nedavno završene sezone na terenu se pojavio 30 puta, a postigao je 6 golova i 2 asistencije.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje