četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hjuston slavi Dešona Votsona, Teksansi u divizijskoj rundi plej ofa

Ekipa Hjuston Teksansa plasirala se u divizijsku rundu plej ofa. Teksansi su posle velike drame i produžetka pobedili Bafalo Bilse rezultatom 22:19.

Bafalo Bilsi će svakako imati za čim za žale, jer su tokom većeg dela utakmice dominirali i imali prednost od 16:0.

Početak meča je pripao Bilsima. Džon Braun je jednom sjajnom trik akcijom pronašao Džoša Alena za vođstvo od 7:0. Odbrana Bilsa je bila na visokom nivou, a napad Hjustona nije imao nikakvu produktivnost. Do kraja prvo poluvremena Stiven Hauška je sa dva fild gola povećao prednost na 13:0.

I drugo poluvreme je počelo u znaku Bafala. Odbrana je još jednom odradila sjajan posao, a Bilsi su sa još jednim fild golom povećali na 16:0. Činilo se da Bafalo dirži sve u svojim rukama, ali tu nije bio kraj. Prvo je Džej Džej Vot sjajnim sekom nad Alenom raspalio publiku i dao vetar u leđa svom napadu. Hjuston je konačno počeo da igra, a Dešon Votson je sam istrčao tačdaun. Usledila je uspešna konverzija za dva poena i prednost Bilsa je bila prepolovljena. Hjuston je počeo da okreće tok utakmice na svoju vodenicu, a Ferben je fild golom smanjio na 16:11, da bi kasnije Karlos Hajd na četiri minuta pred kraj uhvatio tačdaun za potpuni preokret. Hjuston je odigrao još jednu uspešnu konverziju za velikih 19:16. Ipak, Bafalo je preko Stivena Hauške uspeo da dođe do izjednačenja, te je meč otišao u produžetak.

U dodatnih 15 minuta obe ekipe su se mučile u napadu. Pobednika meča je odlučila sjajan potez Dešona Votsona koji je uspeo da izbegne sek i potom proigrao Džonsa koji je istrčao veliku jardažu. Ferbern je imao laku poziciju za fild gol kojim je doneo pobedu Hjustonu.

Hjuston će u vajld kard rundi igrati protiv Kanzas Siti Čifsa.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje