četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hjuston Teksans – Nju Ingland Patriots – Najava meča

NRG stadion u Hjustonu će biti poprište duela između domaćih Hjuston Teksansa i Nju Ingland Patriota. Kladionice su izašle sa egal kvotama, ali kako se meč bliži početku prednost ide ka Nju Inglandu, što je i logično ako se uzmu u obzir partije koje su pružale ekipe.

Hjuston Teksans:

Sezona za zaborav iz ugla Hjustona. U ovom trenutku su na skoru 2:7, a obe pobede su ostvarili protiv divizijskog rivala Džeksonvil Jaguarsa. Džeksonvil je možda i najgora ekipa u celoj ligi, a verujte da je taj isti Džeksonvil mogao da otkine bar jednu pobedu.

Na startu sezone Hjuston je imao izgovor za loše rezultate, jer su imali jako težak raspored. Igrali su u prva dva kola protiv Kanzas Sitija i Baltimora i sasvim je logično da se tu upišu porazi. Ipak, kako je sezona odmicala pojavljivali su se problemi u svim mogućim sferama, a cenu je na kraju platio glavni trener Bil Obrajan. Koordinator koji je preuzeo ulogu glavnog trenera jeste popravio napad, ali daleko od toga da je to dovoljno za neke ozbiljnije rezultate.

Trejdovanje Deandrea Hopkinsa je bila očigledna greška, jer igrači koji su došli kao njegova zamena nemaju te brojke iako ih ima više. Nema kontinuiteta u napadu, a Dešon Votson kao vođa tima često nema na koga da se osloni.

Odbrana takođe ne doprinosi i lošiji je deo tima. U svim statističkim parametrima su na samom dnu tabele. Košmarna sezona za Hjuston koji jedna čeka da se ista što prezavrši.


Nju Ingland Patriots:

Patriote u ovu utakmicu ulaze sa skorom 4:5. Bitka za osvajanje divizije je gotova, ali daleko od toga da su odustali od plej ofa. Biće teško, ali dok nada postoji četa Bila Beličeka će se boriti.

Kvoterbek Nju Inglanda Kem Njuton je rekao da njegov tim igra mnogo bolje nego što to rezultati pokazuju, i mi se sa njim apsolutno slažemo. Ako uzmemo u obzir roster i izostanke sa kojima se od početka sezone suočava Nju Ingland, partije koje oni pružaju su više nego odlične. U velikoj većini mečeva kada su bili autsajderi su bili nadomak pobede, ali falilo je malo i sreće. Protiv jednog Sijetla su bili na 10 jardi od pobede, protiv Bafala isto, a sa okrnjenim rosterom su igrali jedno poluvreme u totalnom egalu protiv aktuelnih šampiona.

U prethodnom kolu su uspeli da dobiju Baltimor Rejvense i to im je sigurno dalo samopouzdanja. Po nehumanom pljusku igra po zemlji je maksimalno došla do izražaja, a odbrana je znala da uradi svoj posao. Nije bilo grešaka, svaka prednost je znala da se iskoristi i pobeda je bila više nego zaslužena.

Kao što smo rekli, dok postoji nada Beliček će se boriti, tako da ne treba otpisivati Patriote do samog kraja sezone.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Ovde prednost svakako ide Nju Inglandu iz nekoliko razloga. Prvi je njihov očigledan uspon forme, posebno nakon pobede nad Baltimorom. Kada pobedite tako jak tim samopouzdanje ide do neba visoko i to utiče na celu ekipu. Hjuston je u nokdaunu i to će biti presuda.

Drugi razlog za pobedu Nju Inglanda jeste očajna odbrana Hjustona, posebno od trčanja.

– Hjuston je 29. odbrana lige koja u proseku dozvoli 409,1 jard po utakmici i 28 poena (peta najgora).
– Hjuston je poslednja odbrana lige po odbrani trčanja koja u proseku dozvoli 167,4 jarda, a po nošenju u proseku dozvoli 5,2 jarda (najgori u ligi).
– Hjuston je 18. odbrana lige po branjenju pasa koja u proseku dozvoli 241,7 jardi po utakmici.

Pošto je Nju Ingland sa Kemom Njutonom postala trkačka ekipa za očekivati je da će dominirati igrom po zemlji i na taj način kontrolisati vreme.

– Nju Ingland je drugi napad lige po igri trčanja koji u proseku osvaja 161,1 jard po utakmici. Po nošenju osvajaju 4,8 jarda (6. u ligi), a postigli su 14 tačdauna po zemlji (3. u ligi).

Tu je naravno i tradicija koja kaže da je Nju Ingland pobedio na 10 od poslednji 13 mečeva ovih timova. Ok, Nju Ingland sa Tomom Brejdijem je druga dimenzija, ali svejedno postoji određeni kompleks kada se igra protiv Nju Inglanda ma ko bio kvoterbek.

Predlog za klađenje: Pobeda Nju Inglanda 1,75

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje