petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Hjuston Teksans – Tenesi Tajtans – Najava meča

Treći meč koji smo danas izdvojili odigraće divizijski rivali Hjuston Teksansi i Tenesi Tajtansi. Kladionice maksimalno favorizuju Tenesi sa kvotom 1,30, a margina na poene iznosi 54,5.

Hjuston Tekansi:

Katastrofalna sezona je iza Hjustona na svim nivoima. Sve je počelo trejdom Deandrea Hopkinsa u Arizona Kardinalse. Njegovim odlaskom napad Hjustona se totalno poremetio. Usledio je jako težak raspored Hjustona koji je nanizao poraze, zatim je otkaz dobio i glavni trener i tu je bilo jasno da je ova sezona gotova. Žalosno je gledati Dešona Votsona kako se muči sa onom ekipom, ali to je realnost u ovom trenutku. Odbrana je takođe u očajnom stanju, a koliko su očajni najbolje pokazuje onaj video snimak Džej Džej Vota koji više nije mogao da se suzdržava, te je maksimalno isprozivao svoje saigrače. No, ako ništa drugo ova sezona će Hjustonu pokazati gde ima rupa i na čemu treba da se radi.

Tenesi Tajtansi:

Sa Tenesijem nikada nije dosadno. To je tim koji i te kako ima kvalitet da igra plej of, ali iz nekog nama nepoznatog razloga oni sebi maksimalno otežavaju posao. Prethodne nedelje su pregaženi od strane Grin Beja. Čini se da im snežni uslovi nisu prijali, jer su bili baš bledi u napadu, a u odbrani nisu postojali. No, Tajtansi drže sve u svojim rukama i ako pobede osiguravaju prvo mesto u diviziji, a samim tim i plasman u plej of.

Tok utakmice i predlog za klađenje:

Nemojte sumnjati da će Hjuston učiniti sve ne bili napakostio Tenesiju večeras. Iako imaju očajan skor, Hjuston je ove sezone dva puta bio na korak da pobedi Indijanapolis, a u prvom meču protiv Tenesija je izgubio tek posle produžetka. Čini se da ih divizijske utakmice dodatno motivišu, a pošto je ovo poslednja utakmica u sezoni nema sumnje da će „izginuti“ na terenu za pobedu. Tenesi je i te kako šupalj u odbrani, jer po pravilu dozvoljavaju 30 poena. Dešon Votson igra dobro, a samo je potrebno da ga jedan, ili dva saigrača isprate. Tenesi jeste favorit, ali ne očekujte laganu pobedu, jer ponos u Americi i te kako ima vrednost. Većina timova se vode politikom ako ja ne igram plej of, sve ću učiniti da ne igraš ni ti.

Predlog za klađenje: Hjuston više od 23,5 poena

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje