utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li doći i do 13. vezane pobede nad ovim rivalom?

Sa početkom od 17 sati i 15 minuta na programu je utakmica 1. kola prvenstva Ujedinjenih Arapskih Emirata u kojoj će se sastati Emirates Club i Shabab Al-Ahli Dubai.

Emirates Club je prethodnu sezonu u drugoj ligi UAE završio na 2. poziciji sa 44 boda, čime je izborio direktnu promociju u viši rang. Na 20 odigranih utakmica tim je zabeležio 11 pobeda, 8 remija kao i 1 poraz.

Što se tiče njihovog današnjeg rivala, Shabab Al-Ahli Dubai je i tokom sezone 2020-21 igrao u prvoj ligi, a ostvarivši skor od 13 pobeda, 11 remija i 2 poraza na kraju iste je zauzeo 3. mesto na tabeli, sa 50 bodova.

Međusobne utakmice: Emirates Club – Shabab Al-Ahli Dubai (www.flashscore.com)

Dakle, reč je o ekipama koju su prethodnu sezonu odigrale u različitim rangovima takmičenja, pa je samim tim titula favorita očekivano pripala gostima. Trebalo bi napomenuti i to da je Shabab Al-Ahli Dubai trijumfovao nad Emirates Clubom na svakom susretu odigranom u poslednjih 6 godina, odnosno čak 12 puta u nizu.

Ukoliko mislite da će Shabab Al-Ahli slaviti i 13. put tip “2“ možete odigrati po kvoti 1,40. Tipovi “2&G2+“ i “2&3+“, koji su prošli 11/12 i 8/12 puta, se plaćaju kvotama 1,55 i 1,80.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje