četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li domaćin da ostane neporažen protiv oslabljenog gosta!?

Od 01:00 igra se revanš meč Čileanskog Kupa, u kome se sastaju ekipe Huachipato i Universidad Katolika, u prvom susretu meč je završen 1:1.

Huachipato je tim koji je novo prvenstvo Čilea počeo sa skorom 1-1-3 (4:7). Što se tiče Kup takmičenje, oni su prošli već jedno kolo, savladali su ekipu Valdivia 4:0 na domaćem terenu i 1:2 na gostovanju.

Universidad Katolika je tim koji je novo prvenstvo počeo skorom 1-3-1 (3:3). U Kupu su u prošloj rundi prošli ekipu Rangers, pobedom 3:1 na domaćem terenu i 0:1 na gostovanju.

Ono što je najinteresantnija informacija vezana za ovaj meč jeste činjenica da će gosti na ovom meču biti lišeni nekoliko važnih igrača koji su ili povređeni ili su sa reprezentacijom, to su prvi golman Toseli (5/0), defanzivac Lanaro (5/0), vezni igrači Ampuero (3/0), Fuenzalida (5/0), Espinosta (5/0), napadači Silva (5/0) i Vargas (4/1).

U poslednja tri međusobna meča, po jedan pobeda oba tima (2:1) i jedan nerešen meč (1:1)

Ukoliko domaćin odigra prema očekivanjima, mi očekujemo da prolazna bude kladioničarska igra 1X&2+ (pobeda domaćina ili nerešeno i dva i više gola na meču) koja se plaća kvotom 1,65.


Kvote smo preuzeli iz kladionice Max bet


Predlog nije sto posto siguran i igrate ga na sopstvenu odgovornost.


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje