četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li domaćin slaviti i 18. put protiv ovog rivala?

Ekipe Debrecen i DVTK sastaće se ove nedelje, sa početkom od 21 sata i 5 minuta, a taj meč biće odigran u sklopu 31. kola mađarske OTP Bank Lige.

Debrecen se uoči ovog meča nalazi na pretposlednjoj, 11. poziciji, sa skorom od 9 pobeda, 5 remija i 16 poraza. U odnosu na sigurnu zonu imaju 3 boda manje.

DVTK, sa druge strane, zauzima 6. mesto na tabeli. Do sada su ostvarili 12 pobeda, 5 remija i 13 poraza zbog čega imaju 41 bod (9 manje od mesta koje vodi u Evropu i 9 više od opasne zone).

Dakle, domaćinu su bodovi preko potrebni kako bi izborio opstanak u elitnom rangu, dok su gosti pozicionirani na sredini tabele i (sudeći po trenutnoj formi) bez velikih šansi za evropska takmičenja.

Međusobne utakmice: Debrecen – DVTK (www.flashscore.com)

Pored svega toga, na strani Debrecena će stojati i tradicija, s obzirom da su u ulozi domaćina današnjeg rivala savladali neverovatnih 17 puta zaredom, tj. na svim utakmicama odigranim od februara 2010. godine.

Za novi trijumf Debrecena kladionice nam nude kvotu 1,95, a na vama je da odlučite da li ćete isti ispratiti ili odigrati “kontru“. U svakom slučaju, srećno!


Fotografija: Youtube/MiNap online (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje