četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li engleski drugoligaši remizirati i 6. put u nizu?

Sa početkom od tačno 16 časova na programu je utakmica 12. kola engleskog Championshipa u kojoj će se sastati Millwall i Cardiff City.

Millwall se uoči ovog okršaja nalazi na 9. poziciji, ima ukupno 17 osvojenih bodova, a do sada je ostvario 4 pobede, 5 remija i 2 poraza.



Cardiff, sa druge strane, ima 13 poena i skor od 3 pobede, 4 remija i 4 poraza, pa u ovom trenutku zauzima 15. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Millwall – Cardiff (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim susretima ova dva tima, možemo da primetimo da su Millwall i Cardiff u poslednjih nekoliko godina redovno delili bodove. Tako smo na svakoj od prethodnih 5 utakmica videli remi i to po dva puta pri rezultatu 0:0 i 1:1, odnosno jednom pri rezultatu 2:2.

Za astavak navedenog niza, tj. novi “X“ se nudi kvota 3,25, dok se nešto sigurnija varijanta “P/K X“ plaća kvotom 1,70. Šta vi mislite, hoće li Millwall i Cardiff ponovo remizirati?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje