četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li engleski niželigaši nastaviti “neefikasan“ niz?

Ekipe Burton Albion i Bristol Rovers sastaće se ovog utorka, sa početkom od 20 časova, a reč je o utakmici 33. kola engleske League One.

Burton Albion na ovaj meč stiže kao 21. tim na tabeli s obzirom na to da je do sada osvojio 28 bodova i zabeležio 7 pobeda, 7 remija i čak 15 poraza.

Bristol Rovers na svom kontu ima 8 pobeda, 6 remija i 16 poraza, jedan više od današnjeg rivala, ali se sa ukupno 30 poena sada nalazi na 19. poziciji.

Međusobne utakmice: Burton – Bristol Rovers (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe ne mogu da se pohvale preterano atraktivnim izdanjima, bar kada je reč o njihovim međusobnim utakmicama, s obzirom na to da su se njihove mreže zatresle svega 8 puta na poslednjih 6 susreta. Samim tim, tip “0-2“ (2,10) je bio dobitan na svakoj od navedenih šest utakmica, dok smo čak 5 puta videli i “NG“ (2,15). Šta vi mislite, hoće li nam Burton i Bristol ponovo prirediti tvrd meč ili ćemo prvi put videti goleadu?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje