četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li “GG“ biti dobitan i 11. put u nizu?

Ekipe Baroka i Orlando Pirates sastaće se ove srede, sa početkom od 17 časova, a reč je o utakmici 29. kola južnoafričke Premier League.

Baroka se u ovom trenutku nalazi na 9. poziciji, na svom kontu ima ukupno 33 boda, a do sada je ostvarila 7 pobeda, 12 remija i 9 poraza.

Orlando Pirates, sa druge strane, ima skor od 12 pobeda, 10 remija i 6 poraza zbog čega sada, sa 46 osvojenih poena, zauzima 4. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Baroka – Orlando Pirates (www.flashscore.com)

Veoma interesantan podatak u vezi sa prethodnim susretima ovih ekipa jeste to da su smo na svakoj od ukupno 10 odigranih utakmica mogli da vidimo golove u obe mreže. Pored toga, čak 8 mečeva je završeno nerešenim ishodom, a 7 od njih rezultatom 1:1.

Još jedan “GG“ u režiji Južnoafrikanaca plaća se kvotom 2,10, dok se za tačan rezultat 1:1 nudi kvota 6,50, što je svakako vredno pažnje. Šta mislite, da li će Baroka i Orlando nastaviti po starom?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje