četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li gosti nastaviti niz od 5 pobeda protiv ovog rivala?

Sa početkom od 20 sati i 45 minuta odigraće se utakmica sedmog kola engleske NPL Premier Division između ekipa Stalybridge Celtic i Basford United.

Stalybridge Celtic se uoči današnjeg susreta nalazi na 15. poziciji, na svom kontu ima ukupno 6 bodova, a do sada je zabeležio 2 pobede i 4 poraza.

Basford United, sa druge strane, ima samo 4 poena i skor od 4 remija i 2 poraza, zbog čega u ovom trenutku zauzima 17. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Stalybridge – Basford (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na prethodne susrete ovih dveju ekipa moći ćemo da primetimo da Stalybridge Celtic apsolutno “leži“ Basford Unitedu. Današnji gost je uspeo da trijumfuje na svakoj od 5 odigranih utakmica, a pritom je postigao čak 14 i primio samo 4 gola.

Za nastavak ovog niza i još jedan trijumf Basford Uniteda se nudi kvota 2,10, što se čak može i povećati kombinacijama sa golovima. Šta vi mislite, hoće li se navedeni niz nastaviti ili će ga domaćin konačno prekinuti?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje