Advertisement

U terminu od 20:45 časova, očekuje nas utakmica u okviru kvalifikacija za „Svetsko prvenstvo (Grupa A)“, u kojoj će se sastati Bugarska i Francuska!

Bugarska se trenutno nalazi na 4. mestu na tabeli sa 12 osvojenih bodova i gol razlikom 13:17. Nakon osam odigranih utakmica, zabeležili su (četiri pobede i četiri poraza). Pred svojim navijačima, Bugarska i dalje ne zna za poraz, a nakon četiri odigrana meča, uspeli su da ostvare sve četiri pobede.

Francuska je trenutno lider na tabeli, sa 17 osvojenih bodova i gol razlikom 15:5. Posle osam odigranih kola, uspeli su da ostvare skor od (pet pobede, dva remija i samo jednog poraza). Na strani, Francuska je do sada odigrala četiri meča, a zabeležili su (dve pobede, jedan remi i jedan poraz).

07.10.16 WC Francuska Bugarska 4 : 1

Prvi meč ove dve reprezentacijem, u okviru ovih kvalifikacija, završen je ubedljivom pobedom domaće ekipe!

Bugarska na domaćem terenu igra fantastično, a dodatni motiv za igru daće im verovatno činjenica da su oni još uvek u igri za prolazak dalje. Francuska koja se u prošlom kolu, praktično obrukala remijem sa Luksemburgom, sada želi da iz Sofije odnese tri boda, ali sigurno da to neće biti tako lak zadatak!

Gledajući na trenutne forme obe ekipe, mišljenja smo da je za ovaj meč najbolji izbor, igra na golove!

Ukoliko mislite da na ovom meču, golovi neće izostati, kladionica Maxbet nudi odličnu kvotu na tip GG u visini od 2,05. Srećno!

NAPOMENA: Svaki predlog koji postavimo zasnovan je na statistici, dosadašnjem učinku i međusobnim susretima timova. Predlozi nisu sigurni i svaki igrate na sopstvenu odgovornost

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here