subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li i danas bar jedan golman sačuvati svoju mrežu?

Ekipe Deportivo Cali i La Equidad sastaju se u sredu uveče, sa početkom od 23 sata po našem vremenu, a taj meč će biti odigran u sklopu 12. kola kolumbijske Primere A.

Deportivo Cali se nakon 11 kola nalazi na 7. poziciji, ima ukupno 17 bodova, a do sada je zabeležio 3 pobede i čak 8 remija, bez poraza.



La Equidad, sa druge strane, ima 15 poena, uz skor od 4 pobede, 3 remija i 4 poraza, te u ovom trenutku zauzima 10. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Dep. Cali – La Equidad (www.flashscore.com)

Ono što je specifično za međusobne susrete ova dva tima jeste nedostatak golova. U poslednjih nekoliko godina mreže su se uglavnom tresle najviše 2 puta po meču, ali smo redovno mogli da vidimo golove sa obe strane. To ipak nije bio slučaj i na poslednjih 6 utakmica, gde je golove uglavnom postizao jedan tim.

Tako je tip “NG“ bio dobitan na svakom od prethodnih 6 mečeva, a ukoliko verujete da će se niz i nastaviti, isti možete odigrati po kvoti 1,75. Sa druge strane, “GG“ se plaća kvotom 1,95.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje