petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li i na ovom meču bar jedna mreža mirovati?

Sa početkom od tačno 15 časova odigraće se utakmica četvrtog kola grčke Super League između ekipa Asteras Tripolis i Olympiacos Piraeus.

Asteras se uoči ovog kola nalazi na 10. poziciji sa samo 2 osvojena boda jer je do sada upisao remije protiv Panetolikosa (0:0) i OFI-a (0:0), dok je poražen od PAOK-a (0:1).

Olympiacos je, sa druge strane, zabeležio remi protiv Atromitosa (0:0) i pobede nad Lamijom (1:2) i Smyrnisom (4:1) zbog čega u ovom trenutku ima 7 poena i zauzima 3. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Asteras Tripolis – Olympiacos Piraeus (www.flashscore.com)

Kada je reč o direktnim okršajima ovih dveju ekipa, interesantan je podatak da se ni na jednoj od poslednjih 7 međusobnih utakmica nisu zatresle obe mreže, a zasluge za to svakako pripadaju odbrani Olympiacosa koja nije primila niti jedan gol. Za nastavak tog niza i još jedan “NG“ u režiji grčkih prvoligaša nudi se kvota 1,65, dok je za nula pogodaka domaćeg tima i tip “D0“ ponuđena kvota od oko 2,00.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje