subota, 09. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Hoće li i ovog puta bar jedna mreža ostati netaknuta?

Sa početkom od 17 sati i 40 minuta na programu je utakmica 12. kola poljske Division 1 u kojoj će Chrobry Glogow ugostiti Stomil Olsztyn.

Chrobry se uoči ove utakmice nalazi na 14. poziciji, na svom kontu ima ukupno 9 osvojenih bodova, a do sada je zabeležio 2 pobede, 3 remija i 5 poraza.Stomil, sa druge strane, ima skor od 2 pobede, 4 remija kao i 4 poraza, zbog čega u ovom trenutku zauzima 13. mesto na tabeli i to sa ukupno 13 poena.

Međusobne utakmice: Chrobry Glogow – Stomil Olsztyn (www.flashscore.com)

Kao što možemo da vidimo sa slike, međusobni susreti ova dva tima nisu poznati po velikom broju golova i prepunim mrežama. Tako su se od aprila 2016. godine Chrobry i Stomil sastali ukupno 9 puta, a samo na jednoj od tih utakmica smo mogli da vidimo golove sa obe strane (baš kada su napravili i veliki prelaz). Još jedan “NG“ u režiji ova dva tima se plaća kvotom 1,80, dok sa druge strane prekid niza i tip “GG“ možete ispratiti po kvoti 1,95.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje