petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li i večeras bar jedan golman sačuvati svoju mrežu?

U noći između četvrtka i petka, tačnije od 2 sata i 30 minuta po našem vremenu, odigraće se meč 12. kola čileanske Primere B između San Luisa i Universidad de Concepcia.

San Luis se uoči ovog susreta nalazi na poslednjoj, 16. poziciji gde ima samo 3 osvojena boda i skor od 3 remija i 7 poraza, bez ijedne pobede.

Universidad de Concepcion je, sa druge strane, zabeležio 4 pobede, 4 remija i 2 poraza zbog čega se u ovom trenutku nalazi na 7. mestu, sa ukupno 16 poena.

Međusobne utakmice: San Luis – U. de Concepcion (www.flashscore.com)

Interesantan podatak u vezi sa prethodnim susretima ovih dveju ekipa jeste to da ni na jednoj od poslednjih 7 utakmica, odigranih u periodu od septembra 2016. do novembra 2018. godine, nismo videli golove u obe mreže. Zahvaljujući tome svaki put je bio dobitan “NG“, a ukoliko mislite da će isti slučaj biti i večeras ovaj tip možete odigrati po solidnoj kvoti od oko 2,00.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje