četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li Irci nastaviti niz dug 11 utakmica?

Sa početkom od 20 sati i 45 minuta na programu je utakmica 1. kola irske Premier Division u kojoj će se sastati Shamrock Rovers i St. Patricks.

Shamrock Rovers je prethodnu sezonu u prvenstvu Republike Irske završio na 1. poziciji sa 48 osvojenih bodova i time postao šampion, dok je njihov današnji protivnik, St. Patricks, sa ukupno 21 poenom zauzeo 6. mesto na tabeli.

Trebalo bi napomenuti i to da je Shamrock imao najefikasniji napad i najtvrđu odbranu u ligi (gol razlika 44:7), a da je St. Patricks bio druga ekipa po redu sa najmanje postignutih pogodaka (13 na 18 utakmica).

Međusobne utakmice: Shamrock Rovers – St. Patricks (www.flashscore.com)

Ništa drugačija situacija nije bila ni na prethodnim međusobnim susretima Shamrock Roversa i St. Patricksa. Na gore navedenoj slici možemo da primetimo da je tip “NG“ bio dobitan na svakoj od poslednjih 11 utakmica, dok smo maksimalno dva pogotka i tip “0-2“ videli čak 10 od 11 puta.

Ukoliko mislite da će irski prvoligaši biti neefikasni i na početku nove sezone, tip “NG“ možete odigrati po kvoti 1,70, odnosno tip “0-2“ po kvoti 1,75.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje