Advertisement

Fudbal se sada i zvanično vratio i u gotovo svim državama se igra fudbal. Početak sezone je deo sezone koji mi obilato koristimo, jer se držimo jednog starog “pravila” koje nam donosi novac u kontinuitetu.

Kako to “pravilo” funkcioniše?

Pravilo funkioniše tako što se sačeka prvih 5-6 kola u ligi i gledaju se timovi koji nemaju odigranu utakmicu sa 0-2/3+. Nakon tih uvodnih kola ta ekipa se juri do ta kombiacija ne dođe. Zbog serije od 5-6 utakmica bez date kombinacije, kvota na tu igru će sigurno biti jača od dva, a ako ne bude prolazilo ona će biti samo još veća.

Počinje se sa ulogom od 1000 dinara, a ako predlog ne prođe sledeće kolo se igra sa duplo jačim ulogom pa dok predlog ne dođe. Jedno je sigurno, kada god predlog bude došao profita će biti, jer će kvota kao što smo već rekli gotovo uvek biti preko 2,00.


Juče baš nismo imali sreće sa Šveđanima koji su na prodali već na poluvremenu, a na kraju je meč otišao u 7+. No, nema frke, jer ovo je sistemsko klađenje i najbitnije je samo strpljenje i disciplina.

Za danas smo izdvojili meč iz norveške lige u kojem će snage odmeriti Alesund i Bodo. Bodo je krenuo furiozno u sezonu sa maksimalnih šest pobeda, a na svih šest utakmica je došlo tri i više golova. Upravo su oni razlog zašto smo izabrali ovaj meč, jer je po našem mišljenju vreme da malo uspore.

Prvo, nije realno da se ovaj tim bori za titulu i vrh tabele, a i vreme je da odigraju utakmicu na manji broj golova.

Alesund ruku na srce nije tvrd tim, ali bez obzira na to mi se držimo našeg “pravila” i našeg sistema.

Sistem izgleda ovako:

Krug 1: 1000*2,90 = 2900
Krug 2: 2000*2,90 = 5800
Krug 3: 4000*2,90 = 11600

Dakle, kada god bude došlo nekog profita će biti, a na nama je da budemo strpljivi i disciplinovani.

Predlog za klađenje: 0-2 2,90
Može se probati i 0-3 po kvoti 1,75


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstveu odgovornost.

Autor slike: nathan-rogers-ObhCU6Vhoe8-unsplash.jpg

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here