petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li mu navijači Benfike oprostiti prelazak u gradskog rivala!?

Fabio Koentrao, potisao je danas jednogodišnju pozajmicu sa Sportingom iz Lisabona, on stiže iz Real Madrida, a interesantno je to da je bio fudbaler Benfike, a pre nekog vremena dao je sledeću izjavu: ,,Svi znaju da ja volim Benfiku, iako imam još četri godine ugovora sa Real Madridom, jednog dana ću se vratiti, Benifika mi je sve.“ – videćemo kakva će biti reakcija navijača Benfike.

Fabio Koentrao može da igra na svim pozicijama duž leve aut linije, karijeru je započeo u Rio Aveu, odakle prelazi u Benfiku 2007.godine za 900 hiljada evra. Za Benfiku je odigrao 96 utakmica, postigao 8 golova i zabeležio 16 asistencija. Iz ovog kluba je išao na pozajmice u Saragosu, Nacional i Rio Ave. U Real Madrid prelazi 2011-te godine za 30 miliona evra, a u Madridu je nastupao na 106 utakmica, postigao je 1 gol i zabeležio 11 asistencija. Sezonu 2015/16 proveo je na pozajmici u Monaku. Za nacionalni tim Portugala je odigrao 51 meč i postigao 5 golova.


Koentrao je tako postao 8 pojačanje Sportinga u letnjem prelaznom roku, do sada su stilgli: Bruno Fernandeš (Sampdorija), Kristijano Picini (Betis), Leonardo Ruiz (Atl.Nacional), Andre Pinto (Braga), Mattheus (Estoril), Rodrigo Battaglia (Braga), Doumbia (Roma)  

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje