subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li “NG“ biti dobitan i 10. put zaredom?

Od tačno 17 časova po našem vremenu odigraće se i utakmica 11. kola kiparskog šampionata, First Division, a glavni akteri iste biće AEL Limassol i Anorthosis.

AEL Limassol se uoči ovog kola nalazi na 4. poziciji jer je do sada uspeo da sakupi 18 bodova, pritom ostvarivši 6 pobeda i 4 poraza.



Anorthosis je sa druge strane trenutni lider na tabeli, sa skorom od 7 pobeda, 2 remija i 1 poraza, te ukupno 23 osvojena boda.

Međusobne utakmice: AEL Limassol – Anorthosis (www.flashscore.com)

Kao što je to bio slučaj sa turskim prvoligašima, ove dve ekipe su takođe poznate po susretima na kojima nismo mogli da vidimo golove u obe mreže. To je bio slučaj na svakoj od prethodnih 9 utakmica između AEL-a i Anorthosis-a koje su odigrane u periodu od februara 2018. do avgusta 2020. godine.

Ukoliko mislite da će se niz nastaviti, tip “NG“ možete odigrati po kvoti 2,05, dok se tip “0-2“, koji je viđen čak 8 od 9 puta, plaća kvotom 1,90.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje