U terminu od 20:30 časova, očekuje nas utakmica 5. kola argentinske „Primera C (Metropolitano)“, a snage će odmeriti Midland i Sportivo Italiano!

Midland se trenutno nalazi na 3. mestu na tabeli sa 8 osvojenih bodova i gol razlikom 6:2. Nakon četiri odigranih kola, ekipa i dalje nema poraz, a zabeležili su po (dve pobede i dva remija). Na domaćem terenu, odigrali su do sada samo jedan meč, a uspeli da ostvare pobedu nad Central Cordobom (2:0).

Sportivo Italiano se trenutno nalazi na 14. mestu na tabeli sa tek 3 osvojena boda i gol razlikom 4:5. Nakon četiri odigrana meča, ekipa ima skor od (čak tri nerešena ishoda i jednog poraza). Na strani, Sportivo je do sada odigrao dva meča, a zabeležili su (jedan remi i jedan poraz) uz gol razliku 1:2.

09.06.17 PC Midland Sportivo Italiano 1 : 1
24.11.16 PC Sportivo Italiano Midland 0 : 0
24.05.16 PC Midland Sportivo Italiano 0 : 1
28.04.14 PC Midland Sportivo Italiano 0 : 1

Od ovih rivala, ali i generalno Argentinaca nismo navikli na efikasne utakmice! Na prethodna 4 odigrana susreta, svih 4 puta viđeno je manje od 2 gola na meču!

Ukoliko mislite da ćemo i peti put zaredom videti neefikasnu utakmicu, na tip 0-2, Maxbet kladionica nudi kvotu u visini od 1,50. Srećno!

NAPOMENA: Svaki predlog koji postavimo zasnovan je na statistici, dosadašnjem učinku i međusobnim susretima timova. Predlozi nisu sigurni i svaki igrate na sopstvenu odgovornost!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here