subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li se i 11. put u nizu zatresti obe mreže?

Sa početkom od tačno 15 časova na programu je utakmica 25. kola kiparske First Division u kojoj će se sastati Karmiotissa i Olympiakos Nicosia.

Karmiotissa se nakon 24 odigrana kola nalazi na poslednjoj, 14. poziciji, dok na svom kontu ima 18 bodova i skor od 3 pobede, 9 remija i 12 poraza.

Olympiakos Nicosia, sa druge strane, ima učinak od 8 pobeda, 4 remija i 12 poraza pa se u ovom trenutku nalazi na 8. poziciji sa ukupno 28 poena.

Međusobne utakmice: Karmiotissa – Ol. Nicosia (www.flashscore.com)

Kada je reč o njihovim međusobnim utakmicama, Karmiotissa i Olympiakos Nicosia su se u prošlosti sastali ukupno 10 puta, u periodu od septembra 2014. do novembra 2020. godine, a interesantno je to da su se na svakom od tih susreta zatresle mreže i jednog i drugog tima, tj. svaki put je bio dobitan tip “GG“. Ukoliko mislite da će se navedeni niz nastaviti, ovaj tip možete ispratiti po kvoti 1,70, dok se za prvi “NG“ nudi kvota u visini od 2,10.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje